MARDİN / SAVUR - Harmantepe İlkokulu

Harmantepe İlkokulu

Harmantepe Mahallesi Savur/Mardin
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
SABAH 08:00 - 11:10 ÖĞLEN 12:00 - 14:20
Soba
özel şahsi araç (yolun bir kısmı asfalt değil)
SERVİS YOK
Yerleşim Yeri
80-90 hanelik Savur´un büyük ve EN UZAK köylerinden biri. İlçe merkezine uzaklığı 45 km´dir. Köyün yolu asfalt ve toprak yoldan oluşmaktadır. Öğretmenler sobalı lojmanda kalmaktadır. Köyde ulaşım için servis yoktur özel aracı olanlar ile taksi ücreti karşılığında ilçeye gidilip gelinir. İnternet bağlantı sorunu yaşanmaktadır.Şebeke sorunu yaşanmaktadır.
97 km ile, 45 km ilçeye